Skip to content

Boutique Mallorca Yurt

Vanuit de yurt kun je genieten op één van de mooiste plekjes van Mallorca. Hier kom je tot rust in de natuur en beleef je een unieke vakantie. Trots durven we gerust te zeggen dat wij hier een droomplek hebben gecreëerd.

Het rustige authentieke Mallorca

Ons plekje is gelegen in een charmant authentiek deel van het Spaanse eiland Mallorca. Een verborgen parel wat niet veel mensen kennen. Het ligt op steenworp afstand van de levendige dorpjes Santa Maria del Camí en Alaró. Het is hier lekker rustig en tóch slechts 20 minuten van de hoofdstad Palma de Mallorca. De perfecte uitvalsbasis voor alle bezienswaardigheden en hoogtepunten op Mallorca. Dit is een uniek stukje paradijs in de mooiste omgeving van het eiland. Onze luxe yurt zal je aangenaam verrassen. Op dit bijzondere plekje op Mallorca kun je echt genieten.

Wij zijn Niels en Mathijs en leven hier ons mooiste leven. Voel je welkom in het paradijs!

Boutique Mallorca Yurt
Boutique Mallorca Yurt

Een unieke plek in de natuur

Eind 2021 hebben wij ons huis in Nederland verkocht en een Finca met een stuk land van 3500m2 gekocht. Dit is de beste beslissing van ons leven geweest. We hebben niet meegedaan aan tv-programma’s zoals “Ik vertrek”, “Een nieuw begin’ of “Het roer om”. Maar ondernamen wél zo’n soort avontuur, maar dan met een goede afloop. In onze tuin, temidden van olijfbomen, amandelbomen en fruitbomen staat de Boutique Yurt. Omgeven door de natuur en dierengeluiden kun je hier in volledige privacy elke dag genieten. Het indrukwekkende uitzicht op het Tramuntana gebergte maakt je droomvakantie op Mallorca compleet. De energie is hier magisch.

Boutique Mallorca Yurt

Als je interesse hebt om onze Boutique Mallorca Yurt (luxe privé glamping) te bezoeken? Check dan eerst de De Yurt Mallorca pagina voor meer informatie.

Groet, Niels en Mathijs

In de media

We voelen ons vereerd als mensen offline en online positief over ons vertellen. Vaak gaat dat van mond tot mond, en soms online op een blog of in een magazine. Want, levensgenieters zijn altijd welkom.

Michael Pilarczyk

Mastermind Academy
Michael is onze mentor geweest naar het vrije leven wat wij nu leven. Mede door zijn lessen in mindset hebben wij de stap gemaakt naar Mallorca te verhuizen. Lees hier in zijn online magazine ons verhaal.

michaelpilarczyck.nl

Wendy magazine

Zomer special 2023
Een leuk interview in het magazine van Wendy van Dijk met veel foto’s over ons avontuur. Het vertrek vanuit Nederland, de verbouwing van onze finca en het realiseren van de yurt. In de special staan meerdere verhalen van Nederlanders die naar Mallorca zijn vertrokken. Naast de papieren editie van het magazine is het interview nu ook deels online te lezen.

wendyonline.nl

Wendy Magazine, Glamping Mallorca Boutique Yurt

Online aanbevelingen

Bijzonder Plekje:
“Onthaasten in de natuur. Yurt Mallorca is one-of-a-kind, een bijzonder plekje op het Spaanse eiland Mallorca. Zo’n plekje waar je in alle rust en stilte komt onthaasten en opladen. Waar je je terugtrekt in de natuur en geniet van back-to-basic-luxe. Van de magie van de plek… En waar je, als je wilt, ook zo de reuring van Mallorca kunt opzoeken.” bijzonderplekje.nl 

Simones Kitchen:
“Mathijs en Niels hebben hier een waar paradijsje gemaakt. Een mix van Spaanse en Balinese invloeden, maar bovenal een plek waar je helemaal tot rust kunt komen. De yurt ligt tussen de plaatsjes Alaró en Santa Maria in, verscholen in een oude olijfboomgaard.” papertravels.nl 

Reviews uit ons gastenboekje

Het heeft ons verrast hoe mooi het is om ons plekje te delen met mensen. De liefde die wij in de yurt hebben gestopt, wordt volop gewaardeerd. En mocht je twijfelen of het écht zo fijn is om hier te verblijven…? Lees dan enkele van de reacties die in ons gastenboekje staan.